Welcome to the official website of Research Survey

Lets get started

Laten we beginnen!!!

Op deze pagina vind u alles wat u nodig heeft om te beginnen. U kunt hier de standaard kosten bekijken en de pre-project checklist downloaden of invullen.
Natuurlijk zijn dit soort projecten zelden straight forward. Contact ons graag, zodat we u kunnen helpen met het opstarten van uw project en het aanpassen naar uw benodigdheden.

Prijzen

Er zijn twee type kosten voor elk project.

Als eerst heeft u de start-up kosten. Dit hangt af van de benodigde diensten. Als er een logo ontworpen dient te worden en vragenlijsten vertaald dienen te worden gaat u meer moeten betalen dan wanneer u alles al gereed heeft. The Research Survey app is beschikbaar, maar custom apps zoals, de PBAC app, etc, hebben aanpassingen nodig en hebben hun eigen kosten. Een basis project can opgezet worden voor vanaf 3000 Euro als eenmalige betaling, maar voelt u vrij om gedetailleerde offerte op te vragen.

Alle prijzen zijn exclusief Nederlandse BTW

Ten tweede heeft u jaarlijkse honorarium voor de database, security updates, de hosting, de domein naam, maitenance, etc. Dit is een vaste vergoeding voor elk project en bedraagt 1500 Euro per jaar.

Downloads

Here you can find some documents to download before or during the project.