voorwaarden

[vc_row][vc_column][ultimate_heading]Persoonlijke informatie en privacy[/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Op deze pagina zullen wij uitleg geven hoe Research Survey omgaat met uw persoonlijke gegevens.

 

Introductie
Research Survey is een online platform welke vragenlijsten en smartphone applicaties aanbiedt voor medisch wetenschappelijk onderzoek. Het bedrijf achter Research Survey is IDEACT VOF en is in 2011 opgericht voor Robert de Leeuw, gynaecoloog en onderzoeker. Het doel van dit platform is om efficient, veilig en vriendelijk informatie en data te verzamelen voor andere onderzoeken.

Belangrijk is het om te realiseren; alle informatie die verzamelen worden en alles waar hieronder over gesproken wordt gaat ALLEEN en exclusief naar de onderzoekers van het onderzoek waar u aan mee doet. Wij verkopen uw informatie niet aan derden, maken geen gebruik van analytics of van (google) adds. De data kan wel gebruikt worden door ons om bijvoorbeeld te exporteren voor de onderzoekers indien dat gewenst is door hun. Er worden derden gebruikt, maar alleen voor private server onderhoud, ontwikkelen van code en ontwikkelen van smartphone applicaties. Derden krijgen niet uw data (bv voor analyse), mits na expliciete toestemming van de onderzoekers.

Privacy
Elk onderzoek bestaat uit 2 delen in de database. Het “sleutelbestand” en de vragenlijsten. Het sleutelbestand bevat uw persoonlijke informatie zoals naam, email adres etcetera. Deze gevens zijn door u of uw arts/verloskundige/onderzoeker ingevoerd na het verkrijgen van uw schriftelijke toestemming om mee te doen aan het onderzoek. Het sleutelbestand is alleen bedoelt voor de hoofdonderzoeker (en eventueel andere waar de onderzoeker toestemming voor geeft). De vragenlijsten zijn annoniem en gekoppeld aan een studienummer. Zo kunnen vragenlijsten door derden worden geanalyseerd (bv een statisticus) zonder dat deze enige informatie heeft over uw persoonlijksgegevens.

Beveiliging
Wij proberen alles zo veilig mogelijk te doen. Alle gegevens staan op een prive server en backups zijn ook alleen toegankelijk voor de onderzoekers en indien gewenst IDEACT. Er maken geen andere bedrijven gebruik van onze server. Alle data wordt verstuurd middels veilige SSL verbindingen en een derde “dedicated server manager” houd zich explusief bezig met het in stand houden van de veiligheid.

Gebruikersvoorwaarden
U kunt alleen gebruik van ons platform als u akkoord gaat met onze voorwaarden.
Klik hier om de details te lezen over: onze cookie policy, onze privacy policy en onze algemene gebruikersvoorwaarden.

Volgens de nieuwe wet voor de privacy (AVG) heeft IDEACT melding gedaan van wat wij verzamelen aan de overheid (persoonsgegevens.nl) en een privacy manager (Dhr Craig Smith) aangesteld en aangemeld. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen via privacy@ideact.nl  of 06-18390269.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]