security NL

[vc_row centered=”yes” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_new=”id^1087|url^https://researchsurvey.nl/wp-content/uploads/2017/08/canstockphoto1009106.jpg|caption^null|alt^null|title^canstockphoto1009106|description^null” bg_image_repeat=”no-repeat” bg_image_size=”initial” bg_image_posiiton=”center center” padding_top=”115px” padding_bottom=”115px”][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Security” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”bottom” line_height=”1″ line_color=”#39b54a” line_width=”50″ main_heading_margin=”margin-bottom:10px;”][/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row centered=”yes” padding_top=”115px” padding_bottom=”115px” sd_margin_bottom=”0px”][vc_column][vc_column_text]Privacy is cruciaal als er gewerkt wordt met onderzoek data. Persoonlijke gegevens worden opgeslagen, hoewel deelnemers gegevens alleen met een studienummer worden gevonden, en dat moet zo veilig mogelijk gebeuren.

Wie heeft toegang
Tijdens de bouw van een site of database werken meerdere mensen aan het project. Ontwikkelaars, designers, etcetera.
Als het project eenmaal getest is en de studie al data verzameld, heeft alleen onze primaire ontwikkelaar (Robert de Leeuw) toegang tot alle data.
Robert de Leeuw is zelf ook een arts en onderzoeker en is meestal ook een partners in de studie. Hij is gebonden aan zijn verantwoordelijkheid als arts en onderzoeker.
Alleen tijdens een update of een aanpassing van het systeem en/of functionaliteit, kunnen andere zeer betrouwbare ontwikkelaars tijdelijk toegang krijgen. Deze hebben allen een geheimhouding overeenkomst getekend met Ideact. Wij kunnen ook een account voor de hoofdonderzoeker of andere onderzoekers afhangend aan de studie. De dagelijkse backups van de site en de database zijn veilig opgeslagen. Het is ook mogelijk om de backups met het onderzoek team te delen, bijvoorbeeld met het gebruik van dropbox, zodat alle data altijd beschikbaar is voor he onderzoek team.

Security
Het is altijd mogelijk om een website en database te hacken. Als zelfs de FBI gehacked kan worden, kan dat ook met ons gebeuren. Wij proberen wel alles om dit te voorkomen. De servers (the home pf the sites, app data, etc) wordt gehost door een Engels, hoog security, faciliteit en voldoen aan alle vereiste voor patiƫnt en bank geheimhouding. Dit betekend dat de server beveiligd is door firewalls, antivirus, en anitimalware scanners, SSL, DNSSEC, etc.

We maken gebruik van extreem veilige servers, gehost en gehandhaafd door UK bedrijf; ThatIT. Download alst u blieft de PDF hieronder voor alle details.[/vc_column_text][vc_btn title=”Download onze server Security details” color=”danger” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-info-circle” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fresearchsurvey.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F08%2FServer-Security-Document.pdf||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]