Functionaliteiten
Omdat er een gemeenschap achter Research Survey is, worden er steeds nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Deze zijn altijd beschikbaar voor iedereen zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Alle functionaliteiten kunnen aan- en uitgezet worden afhankelijk van de benodigdheden van het project. Een “how-to” page is beschikbaar gesteld voor de administrator en we kunnen korte uitlegvideo’s plaatsen indien nodig.
Elk project krijgt zijn eigen domein (www.example.com) die doorgestuurd word naar een subdomein van researchsurvey.nl. Hier krijgt u uw eigen homepage, participanten uitleg pagina, logo, project kleuren en wat ook nog nodig hebt.
Om de veiligheid te verzekeren zijn we recentelijk gestart met het bieden van een 2-way login. Dit betekend dat je niet alleen je gebruikersnaam en password nodig hebt om in te loggen als administrator, maar je ook een extra check krijgt via SMS text.
Digitale vragenlijsten
Reminders
Studie nummer opzoeken
Wanneer een medewerker een vragenlijst moet invullen, bijvoorbeeld een lab resultaat, hebben ze het studie nummer niet bij de hand. Ze kunnen dan op de homepage het local patiënt id invullen en dan krijgen ze de corresponderende studie nummer. Vanwege privacy redenen kan dit niet andersom.
Randomiseren
Als nodig, kunt u randomiseren binnen de inclusie van een nieuwe participant. Het systeem bied toewijzingsvarianten (zoals 1:2), block randomisatie en stratificatie tussen locaties.
Zwangerschap afhankelijke variablen
Waneer er gewerkt word met zwangerschaps gerelateerde vragenlijsten, kan het systeem uitnodigingen en reminders gebaseerd op zwangerschapsduur versturen en automatisch toevoegen van het zwangerschapsduur bij elke vragenlijst.
Home dashboard
Wanneer de administrator (meestal de hoofd onderzoeker) inlogt, vind u een dashboard met alle functionaliteiten, een diagram met nieuwe participanten en meer.
Meerdere accounts
Er is altijd minimaal een administrator account. Sommige projecten vereisen bijvoorbeeld een tijdelijke account voor een onderzoeker met gelimiteerde toegang.
Email log
Het is vaak moeilijk om te weten waarom iemand nooit reageert op een uitnodigings vragenlijst. De email log laat je zien als een uitnodiging is verstuurd en als de email geopend is. Hierdoor kunt u tenminste verkeerde emailadressen uitroeien.
Overzichtstabel
De administratie pagina kan u een overzichtstabel tonen. Dit tabel wijst u alle participanten studienummers in een collum en dan voor elke vragen lijst een groen pijltje of een rode kruis. Hierdoor kunt u zien wie welke vragenlijst invult in een tabel.
Massa communicatie
U kunt een email naar alle participanten sturen vanuit het administrator menu. Deze biedt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld iedereen te bedanken voor hun participatie of om de participanten updates te versturen en ze meer te betrekken bij uw project.